Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Voodoo babák

Mr. Szerencse

6.-mr.-szerencse-baba.jpgEgy autentikus baba, melyet egy Papa Crow nevű voodoo pap készített és szentelt fel.
Az átlagostól kisebbre méretezték, hogy könnyen elférhessen zsebben vagy táskában, ha valaki szerencsejátékot megy űzni. Az ügyfelek arról számoltak be, hogy rövid idő alatt nagyobb összegekhez jutottak hozzá.

Ezt a babát forintba átszámolva 16700 ft-ért árusították.

 

 

Édes bosszú baba

3.-edes-bosszu-baba.jpgA képen látható babát egy voodoo pap készítette és szentelte fel, nem éppen pozitív célok elérése érdeképben. Mint ahogy a nevében is benne van, segít édes bosszút állni ellenségeinken. Duplán küld vissza minden rosszat, szenvedést, kínt és fizikai fájdalmat. 
Papa Crow felhívja a figyelmet, hogy ha lehet ne használjuk apró veszekedés vagy szakítás alkalmával, vegyük komolyan a baba erejét, mert nagyon nehéz megszüntetni az átkot! Többen számoltak be arról, hogy igenis működött a fekete mágia!
De mire is képes az ellenségeinkkel szemben?
- szenvedést, paranoiát, lelki gyötrelmeket okoz
- kudarc és balszerencse kíséri
- rémálmok gyötrik
- barátai elárulják, egyedül érzi magát 
- egészségügyi gondjai lesznek, fizikai fájdalmat érez

Ezt a babát forintba átszámolva 16700 ft-ért árusították.

 

 

Megcsalás elleni baba

7.-megcsalas-ellen.jpgEzt a babát szintén Papa Crow készítette azért, hogy egy harmadik fél ne tehesse tönkre a tökéletes párkapcsolatot. Persze ismert dolog, hogy mindenhez két ember kell, ez az energia mégis garantálja, hogy az annyira - már szinte mániákusan - ragaszkodó harmadik felet eltávolítsa és kioltsa érzéseit. Az újrakezdéshes és megbocsátáshoz is segítséget nyújt, természetesen csak akkor ha mindkét fél akarja.

Ezt a babát forintba átszámolva 16700 ft-ért árusították.

 

 

Aggodalom elleni baba

13.baba.jpgÁllítólag elalvás előtt meg kell neki súgni hogy mi aggaszt minket, majd a párnánk alá tenni. Ezt addig kell ismételni amíg az aggodalmat okozó probléma meg nem oldódik vagy el nem tűnik. 

Ezt a babát forintba átszámolva 8310-ft-ért árusították.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocsár baba

8.-mocsar-baba.jpgA képen látható baba nincs felszentelve, így még szabadon kiválasztható, hogy milyen céllal szeretnénk használni.
Testében a lousiana-i mocsárból szedett moha van, valamint csirke csontok.

Ezt a babát forintba átszámolva 6115 ft-ért árusították.

 

 

 

 

 

 

 

Juju baba

5.-baba.jpg                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

Bárki is készítette ezt a Juju babát, sok időt szentelhetett neki, ez látszik részletes kidolgozásán. Korát 30 évesre becsülik. Mindenki maga dönti el, hogy jó vagy gonosz céllal használja.

Ezt a babát forintba átszámolva 11530 ft-ért árusították. 

 

 

Gyökérbaba

4.-baba.jpgA képen látható gyökérbabát egy Adu Aha nevű afrikai voodoo pap készítette és ruházta fel egy nagyon erős szerelmi varázslattal.

Ezt a babát forintba átszámolva 14085 ft-ért árusították.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boszorkány doktor baba

9.-boszorkany-doktor-baba.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredeti voodoo baba Afrikából, antik, múzeumi darab!
Testi és lelki gyógyításra használták.

A licit forintba átszámolva 70000 ft-ról indult.

 

 

A magányos baba

10.-baba-2..jpg10.-baba.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez egy antik, valódi bőrből készült baba, a korát nem tudták meghatározni. Az egyetlen hiteles történet a baba felbukkanását illetően egy régiségkereskedőnél esett meg. Egy nap, a szállítmány többi értékes darabjai között, a bolt tulajdonosa rátalált erre a különleges babára. 
Telt múlt az idő és néhány hét múlva a férfi radikális változáson ment keresztül. Személyisége megváltozott, mogorva lett és sokszor szitkozódott. Lánya, aki gyakran látogatta meg, éppen édesapját helyettesítette amikor egy idős úriember és felesége tértek be az üzletbe. A férfi antik babákat gyűjtött és amint meglátta ezt a különleges darabot rögtön megtetszett neki és megvette. Azt mondta, hogy a baba rendkívül magányos és már szinte dühöng emiatt. Másnap a férfi hirtelen meghalt.
Jelenlegi tulajdonosa egy fiatal nő, aki azt mondja nem hisz az átkokban, viszont legújabb barátja, akivel csak néhány hete ismerték egymást, tett egy furcsa megjegyzést miszerint: "Vigyázz magadra ha a garázsba mész". A nő először nem tudta hogy mit akar neki ezzel mondani, viszont később eszébe jutott, hogy évekkel ezelőtt a garázsba vitte a babát, amit egy doboz alján meg is talált, de erről rajta kívül nem tudhatott senki.

Ezt a babát forintba átszámolva 92900 ft-ért árusították.

 

 

Madame Croix babája

1.-baba.jpgMadame Croix egy jól ismert személy aki képes megtörni az átkokat és visszaküldeni a rontást arra, akitől származik. Egy szerény hölgy, akinek édesanyja, nagynénje és nagybátyja is a voodoo vallás követői voltak. Ő azt mondja, hogy nem mutatott nagy érdeklődést a mágia iránt, ám ettől függetlenül elkezdett babákat készíteni a túristák számára hogy ezáltal egy kis pézt keressen.
Egy nap három fiú tönkretette a kis bódéját, letépték a tábláját, széttépték a babáit. Az akkor még fiatal lány feldühödött és utánuk kiáltott, hogy ezt még nagyon meg fogják bánni. 
Napokon belül éreztette hatását az átok. Az egyik fiú annyira beteg lett, hogy sem inni, sem enni nem tudott és végül elsorvadt. A másiknak a kezei bénultak le, teljesen magatehetetlen lett emiatt. A harmadiknak erős láza lett és azt állította hogy folyton egy démon követi. Végül elborult az elméje és öngyilkos lett.
A lány családja arra kérte őt, hogy használja bölcsen adottságát. Persze akkoriban még nem is sejtette mekkora hatalommal rendelkezik. Ahogy múltak az évek egyre ismertebbé vált, mint Madame Croix, aki nagy sikereket ért el átkok megtörésében, rontások megszüntetésében. Azt mondja, egész életében kísérteni fogja a tudat, hogy ő okozta a három fiú halálát, ezért küldetésének érzi az ártó energiák megszüntetését.
A képen látható babát is ő készítette, célja a védelem, három helyen megtalálható rajta saját kezű aláírása.

Ezt a babát forintba átszámolva 7800 ft-ért árusították.

 

 

Rosalita babája

2.-baba.jpgRosalita egy bölcs asszony volt, aki nagyanyjától örökölte mágikus képességét és a természet iránti szeretetét. Többek között gyógyított, jósolt és talizmánokat készített. Gazdag nők és erős férfiak egyaránt kérték segítségét szerelmi kötések, szomszédok közötti nézeteltérések elsimításában.
Rosalita soha nem ment férjhez, szabadidejében úgy gondoskodott a falu gyermekeiről, mintha azok a sajátjai lennének.
Egyik specialitása az volt, hogy megbűvölt bizonyos babákat különböző célok elérésére. Egy kedves ismerősének készítette a képen látható babát és biztosította arról, ha majd egyszer meghal, ne búslakodjon, mert a lelke ebbe a babába fog költözni. Néhány év múlva Rosalita meghalt, a falu lakói pedig mind ezt a babát akarták megszerezni. Egy napon ellopták a babát Rosalita ismerősétől. A faluban mindenki gyanusított mindenkit, de egy különleges erő csakhamar rávezette az embereket a tolvaj kilétére. Egy idős asszony szörnyű fájdalmak között hirtelen meghalt, holmijai között pedig megtalálták az eltulajdonított relikviát. A nő halálát Rosalita haragjának tulajdonították, de ezzel nem ért véget a borzalom. Később több ember is megbetegedett, kelések és görcsök kínozták őket.
A baba sok évvel később egy múzeumhoz került, majd egy Bob nevű gyűjtő vásárolta meg. A férfi azt mondja, nem hisz a babonákban és nem is kért semmit a babától, sőt nem is fog, ennek ellenére tiszteli és becsüli mert ismeri a történetét.   

Ezt a babát forintba átszámolva 13930 ft-ért árusították.

 

 

Isabel babája

11.-baba-2..jpg11.-baba.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hirdetésben amit feladtak, ez áll:
"Üdvözlöm! Tekintse meg különleges aukcióm tárgyát, ezt a furcsa, hátborzongató kis voodoo babát, mely egy koporsószerű ládikában fekszik. Található benne egy kristályszerű anyag, ametiszt, egy üvegből készült fekete macska, gyertyatartó és egy kis üveg olaj. A doboz fedelének belső felén furcsa szimbólumok láthatók. A baba homlokán van egy lyuk, haja mintha emberi lenne. Ruhája aprólékos módon, kézzel készített és enyhe parfüm illata van.
Egy Isabel nevű boszorkány készítette, állítása szerint ez egy nagyon erős baba, elhárítja a balszerencsét, segít legyőzni ellenségeinket. Az olajból a baba homlokán található nyílásba kell csöppenteni mielőtt kérést intézünk hozzá..."

Ezt a babát forintba átszámolva 65000 ft-ért árusították.

 

 

Blanca Maria babája

12.-baba.jpg12.-baba-2..jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy Blanca Maria nevű voodoo papnő készítette a képen látható babát. Az igazság érdekében, versenytársak, ellenségek eltávolítására használható.
Amikor előző tulajdonosához került, folyamatos fejfájásra panaszkodott melyet az orvosok sem értettek. Amint elkerült tőle a baba, a fájdalom is elmúlt. 

Ezt a babát forintba átszámolva 32420 ft-ért árusították.