Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ártó praktikák

240_f_93284748_d60muhqpt25onylwenis8abh3rk7iv2m.jpg

Jezebel átka
Az alábbi módszert ártani szándékozó emberek alkalmazzák: egy egész Jezebel gyökeret /Iris hexagona/ és a papírra írt személy nevét egy üvegbe teszik. Ezután meggyújtanak egy fekete gyertyát, s amíg az ég, az elátkozni kívánt személyre összpontosítanak. Amikor a gyertya már félig leégett, az átkozódó belevizel az üvegbe és lezárja azt. Ezután elsétál vele a tengerhez vagy a közeli folyóhoz, hangosan kimondja az átkot, majd megnevezi ellenségét, s bal kezével a jobb válla felett az üveget a vízbe dobja úgy, hogy nem néz utána.

 

Goofer Dust
il_340x270.583334742_ol22.jpgA voodoo hívők szerint az egyik legerősebb és leghatásosabb keverék. Az összetevők: temetői föld, kénpor, csörgőkígyó bőr, só, őrölt feketebors, pirospaprika, őrölt csontok, zsálya, molyhos ökörfarkkóró.
Az összetevőket porrá kell törni és egy üvegbe lezárni. Ellenségeik ablakába vagy küszöbére, esetleg ágya alá szórnak belőle. Többen beszámoltak róla, hogy igen hatásos, balszerencsét, balesetet, de rosszabb esetben halált is okoz!

 

Fogyjon az erőd
A temetői földet kénporral keverve, betegség előidézéséhez használják. Az említett összetevőket egy üvegpalackba teszik, utána kilenc körömdarab az "áldozattól", kilenc szeg, kilenc tű, ez is megy az üvegbe. Ezután fogyó holdkor az áldozat háza közelében elássák, majd ahogyan a hold napról napra fogyatkozik, úgy fogy az áldozat egészsége, ereje.

 

Mint a kutya és a macska
0949e1403f7f14e5b58bb45b36534838.jpgA következő módszert egy nő alkalmazta, aki azt szerette volna, hogy szeretője hagyja el a feleségét.
Egy papírdarabra felírta a férfi nevét kilencszer, egy másik papírra az asszony nevét kilencszer. Ezt beletette egy üvegpalackba a következő hozzávalókkal együtt: kilenc koporsószeg, kilenc tű, fekete kutyaszőr, fekete macskaszőr, kénpor, pirospaprika por, só, fekete bors. Elmondása szerint még attól sem riadt vissza hogy a férfi és a felesége által használt intim dolgokat is titokban megszerezze és a palackba tegye, csak azért hogy biztosan hasson a varázslat.
Tehát miután minden a palackban volt, el kellett ásnia a házaspár háza közelében úgy, hogy ne vegyék észre, de ezt is könnyen megoldotta. 
Néhány nap múlva a házaspár úgy összeveszett, hogy a férfi az átok küldő szeretőhöz költözött.